Cégünk korábban a www.vegyelmagyart.hu webáruházat üzemeltette. Ezen oldal alapításakor az volt az alapgondolat, hogy csak magyar termékeket forgalmazunk. Sajnos azonban a rendelkezésre álló árucikkek, illetve az ezek utáni kereslet meglehetősen csekélynek volt mondható. Ennek ellenére hosszú éveken keresztül töretlenül üzemeltettük az oldalt. Közben a vállalkozásunk más irányba fejlődött. Jelenleg leginkább a fűszerek és belek forgalmazására fókuszálunk.  Tavaly nyáron megnyitottuk első kiskereskedelmi egységünket ANDRÁS BÖLLÉRBOLTJA néven Békéscsabán a Bánát u. 20 szám alatt. A boltban minden olyan eszközt, kelléket forgalmazunk amire egy kolbászkészítőnek szüksége lehet. Úgy mint: természetes (sertés, marha, juh) belek teljes választéka, faser alapú műbelek mindenféle színben és kaliberben, textil belek (malacforma, gyomor, húsvéti tojás, nemzeti színű…), collagén belek virslikhez, grillkolbászokhoz, ragasztott belek, alapfűszerek (a teljesség igénye nélkül: paprika, chili, feketebors, kömény, oregánó, szerecsendió, koriander, kardamon, babér, csillagánizs, curry…), fűszerkeverékek (kolbász, májas, téli szalámi, kebab, natur ételízesítő, rubok, bolognai, pizza, grillkolbászok,…), adalékanyagok (növényi rostok, szójafehérjék, állomány javítók, tartósító szerek, penészedés gátlók, pácsó, só, foszfát…), kések, acélok, védőfelszerelések, tisztítószerek, papíráruk, fűrészlapok, húsdarálók, késélezés, szaktanácsadás…

A nyár közeledtével, megkezdtük a grillezéssel, barbecue  készítéssel kapcsolatos kínálatunk bővítését elsősorban a barbecue mint irányzat felé koncentrálva. Így megtalálhatók nálunk a PRIMO professzionális kerámia sütői illetve napoleon töltényszmókerek és ezek kiegészítéseként kapható magyar faszén, faaprítékok, rubok, öntöttvas edények, fogók, faszéngyújtók. Hogy senkit ne érjen csalódás ami szabadban történő főzést illeti,  bevettük a kínálatba a bográcsokat, nyársakat, szalonnasütőket, grillsütőket. A termékkínálat bővítése az igények és az ötletek mentén folyamatos.

A www.andrasbollerboltja.hu webáruházzal szeretnénk ezeket a termékeket országunkon belül bárkinek elérhetővé tenni. Csomagküldő szolgálattal 2-3 munkanapon belül küldeni tudjuk a készleten lévő termékeket. A hagyományaink, gyökereink őrzése végett és mert szerintünk a magyar termékek továbbra is kiválóak, külön gondozásban részesülnek. A webáruházban ezek önálló termékkategóriaként is megjelennek.

Kívánunk mindenkinek jó időtöltést az áruházunkban! Kövessenek minket a Facebookon (Facebook/András böllérboltja), ahol receptekkel, ötletekkel, friss hírekkel építjük a gasztronómiához vonzódó emberek közösségét. Terveink szerint hamarosan készülni fognak a videók is, amiket majd a youtube-on fogunk közzé tenni.

Bármilyen ötletre, partnerségre nyitottan várjuk a hozzászólásokat.

Tisztelettel: www.andrásbollerboltja.hu csapata